Accountant Zoetermeer – complete dienstverlening

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij een accountant Zoetermeer en hoe u ondersteunt kan worden? Dan bent u bij Astrium accountants aan het juiste adres daarvoor! Zij zijn een deskundig en tevens een bijzonder accountants kantoor.

Ik kan begrijpen dat u zich afvraagt waarom Astrium accountants bijzonder is. En dat is terecht en tevens ook logisch. Dit komt omdat zij ook opdrachten aannemen via diverse andere administratie- en/ of accountantskantoren. De reden? Astrium accountants beschikt over de WTA-vergunning van de AFM.

WTA-vergunning van de AFM

Als accountant Zoetermeer beschikken over de WTA vergunning brengt voor de klanten veel voordelen mee. Zo kunt u voor alles bij hen terecht op het gebied van accountancy. Dat is natuurlijk hartstikke handig. Op deze manier heeft u niet te maken met diverse accountants- of administratiekantoren.

Een WTA-vergunning betekend dat het betreffende accountantskantoor in het register van accountantsorganisaties staat.  Hiermee mogen zij wettelijke controles verrichten. Deze vergunning is voor accountants alleen verkrijgbaar via de AFM. De Autoriteit Financiële Markten ziet op toe dat alles naar regels gevolgd wordt en verstrekt de vergunningen.

SRA en de diensten van Astrium accountants.

Astrium accountants is aangesloten bij het SRA. Het SRA is een groot netwerkorganisatie in Nederland met 370 aangesloten accountantskantoren. Het SRA ondersteund en versterkt de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren op praktisch en strategisch gebied.

Doordat Astrium accountants alles eraan doet zich nog beter te maken en een competent partner wilt wezen bent u verzekerd van een deskundige partij. Als accountant Zoetermeer zijn ze actief in diverse branches binnen voornamelijk het MKB.

Denkt u daarbij aan diensten als het verzorgen van de jaarrekening en loonadministratie. Ook ontlenen zij zich voor diensten als onderwijsadvies, IT-auditing, Fiscale advisering, beoordelingsverklaringen en nog veel meer!

Contact

Wilt u weten wat voor diensten Astrium accountants nog meer te bieden heeft en wat de mogelijkheden zijn? Bezoek dan de website of neem contact op met deze accountant Zoetermeer!

 

 

Comments are closed.