A’dam Doctors in Amsterdam Centrum

A’dam Doctors: een huisarts in het centrum van Amsterdam

A’dam Doctors in het centrum van Amsterdam is dé huisarts als je op zoek bent naar een huisarts in hartje Amsterdam. Een moderne huisartsenpraktijk aan de Spuistraat, wat wil je nog meer? Behalve natuurlijk 100% gezond zijn en niet naar de huisarts hoeven. Maar als je dan toch moet, dan biedt het enthousiaste team van vaste medewerkers van A’dam Doctors persoonlijke zorg in een rustige en ontspannen sfeer.

U kunt in de geavanceerde, nieuwe praktijk rekenen op hun betrokkenheid en deskundige hulp. Zij zien erg uit naar het werken in hun nieuwe onderkomen en streven ernaar voor jou een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waar je zich op je gemak voelt.

Locatie A’dam Doctors

Met een locatie als deze is een bezoek aan de huisarts altijd binnen handbereik, ervan uitgaande dat je natuurlijk in het centrum van Amsterdam woont of als toerist de hoofdstad bezoekt. Op de tweede verdieping van het Spui Medisch Centrum (Spuistraat 239) is A’dam Doctors te vinden. De huisartsenpraktijk is gevestigd boven het stadsziekenhuis OLVG (Spuistraat) en voor de praktijk gebruik je de ingang aan de rechterkant. De tweede verdieping is te bereiken met de lift of de trap. Op deze verdieping is ook nog een apotheek gevestigd, hierdoor kun je ook direct medicijnen ophalen mocht dit nodig zijn.

Waarvoor kan je terecht bij A’dam Doctors?

A’dam Doctors is als huisartsenpraktijk je eerste aanspreekpunt voor als je een gezondheidsklacht hebt. Je symptomen worden beoordeeld, er wordt als het nodig is medicatie uitgeschreven voor je of je wordt doorverwezen naar een specialist. Alles wat zij doen valt onder de basisverzekering en gaat dus niet van het eigen risico af (in tegenstelling tot een behandeling in het ziekenhuis). Zij doen namelijk ook behandelingen als het hechten van kleine wonden, plaatsen van spiralen en het verwijderen van moedervlekken, wratjes, vetbulten, talgkliercysten en ingegroeide teennagels.

Verdere informatie

Naast de twee huisartsen werken bij A’dam Doctors ook meerdere doktersassistenten en praktijkondersteuners. Alle medewerkers hebben hun eigen werkzaamheden en werkdagen. Hier kun je meer over lezen op de medewerkerspagina via www.Adamdoctors.nl.
Hoe ze met het openbaar vervoer of auto te bereiken zijn kun je hier vinden.
De praktijk is elke werkdag open van 08:00 uur tot 17:00 uur (op dinsdag tot 20:00 uur).

Comments are closed.