Apple Premium Resseler Xando vernieuwd website

Apple Premium Resseler Xando vernieuwd website

Apple Premium Reseller Xando heeft de website vernieuwd. Het is voor de bezoeker nu meer duidelijk en gebruiksvriendelijk om online Apple producten en accessoires te bestellen. Zo staan de populairste producten nu direct in beeld als je webshop opent. Op dit moment de Apple iPad Air, Macbook Pro Retina en de iPhone 5s.
Ook andere merken dan Apple staan nu op de homepage van de website, zoals Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen, Libratone, Bose en Griffin.

Op de productpagina’s van de Apple producten is het nu ook eenvoudiger om passende accessoires te vinden. Zo kan je snel een geschikte hoes voor je iPad of een tekentablet voor bij je iMac vinden.

Verbetering van de online service

Ook is de online service bij Xando verbeterd. Naast de standaard verzending en de nieuwe chat functie kan je nu ook betalen in termijnen en kan je gebruik maken van de Apple inruilservice. Met de Apple inruilservice krijg je korting op een nieuwe Mac, iPad of iPhone tegen inlevering van je oude. Je kan direct online de inruilwaarde van je oude product berekenen.

Kijk op Xando.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *