Autosite van het jaar

In 2016 de beste auto verkoopwebsite? 2017 here we come!

Ook in 2017 zal AutoVendi meedingen om een nominatie voor beste Auto Verkoopsite van Nederland. Wij vertellen je waarom.

De auto verkoopsite is in 2016 pas gelanceerd maar dusdanig succesvol geweest dat het in mei van dat jaar al genomineerd werd voor de beste website van Nederland.

De reden achter de nominatie is het feit dat de verkoopsite gegarandeerde biedingen afgeeft aan consumenten die een auto willen verkopen.

Er zijn natuurlijk talloze van dit soort websites die claimen een goed bod op je auto te kunnen doen. Maar daar is ook al het één en ander over gezegd en geschreven. Zie de uitzending van Tros Radar in 2015.

Mede door die uitzending is de eigenaar van Auto Vendi op het idee gekomen om een systeem te bedenken waarmee gegarandeerde biedingen gegeven kunnen worden.

Bij de meeste websites hoef je enkel je kenteken en een kilometerstand in te vullen waarna je vervolgens een prijs te zien krijgt. En met die prijs kun je dan akkoord gaan. En natuurlijk is zo’n systeem te mooi om waar te zijn want bij de waarde van een auto komen veel meer aspecten kijken.

Wanneer je je auto verkoopt via AutoVendi, wordt er eerst contact met je opgenomen om de auto onder de loep te nemen. Samen met jou als consument wordt dan gekeken wat een goede waarde is van de auto om vervolgens een koper te zoeken die bereid is om die waarde te betalen. En omdat de auto al gecontroleerd is, is het bod ook gegarandeerd.

Natuurlijk komt er ook een stukje eerlijkheid van jou als consument bij kijken. Als je eenmaal per week 3 liter olie moet bijvullen en dit niet vermeld, dan sla je je eigen ruiten natuurlijk in.

Ook dit jaar gaat de Auto Verkoopsite weer meedingen om de titel “Website van het jaar” en we schatten de kans groot in dat er dit jaar prijzen worden binnengehaald door het unieke concept. Niemand zit namelijk te wachten op gezeur tijdens de verkoop van zijn of haar auto en AutoVendi is een partij die dat waarmaakt. Ook in 2017 weer.

 

Comments are closed.