Barbie koopt modieus setje bij IJmuidense onderneemster!

Groot was de verbazing bij onderneemster Cherelle de Ruiter van webshop www.membeli.nl toen zij een contactformulier van Samantha van der Plas (Barbie) binnen kreeg. Zij vroeg naar de pasvorm van een bontje. Uiteindelijk resulteerde dit in de aankoop van een modieuze set.

Wie de Facebook fanpage van Michael en Samantha kent, weet dat de Haagse Reality TV ster altijd modieus gekleed gaat. Veel vrouwen vragen zich af: waar koop jij toch die leuke kleding? In haar speurtocht naar modieuze hebbedingen was Barbie terecht gekomen op de website van Cherelle waar haar oog op een bontje gevallen was.

Forse boezem
Cherelle vertelt dat de vraag van de Haagse diva betrekking had op de pasvorm van een bontje, vooral vanwege haar forse boezem. “Zij heeft een S als kledingmaat maar een H cup inmiddels, aldus Cherelle. “Daarom wilde ze weten hoe dit vestje uitvalt en ook of het geen echt bont is. Dit laatste omdat zij eerder is genomineerd voor de titel Dom Bontje. Ik kon haar gerust stellen; mijn kleding is van Fake Fur oftewel nepbont met een super goede echte look en feel. En hij zou bij haar goed vallen.”

Hele set
Tijdens het e-mail verkeer gaf Cherelle als tip dat een lederlook broek en een paar stoere schoenen uit de shop de outfit áf zouden maken. Blijkbaar was Samantha het daar mee eens want de bestelling bestond hieruit. Het resultaat is te zien op de Facebook page van Samantha maar ook inmiddels op www.membeli.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *