Bedrijfstuin laten ontwerpen?

De bedrijfstuin is voor veel werkgevers een lastig onderwerp. Het hoort te dienen als het visitekaartje van het bedrijf en draagt mee aan de bedrijfsuitstraling maar vaak beland de bedrijfstuin onderaan het lijstje omdat andere dingen veel belangrijker lijken. Hierdoor komt het vaak voor dat er prachtige bedrijfspanden staan maar de tuin is zo onverzorgd dat het bedrijfspand mee naar beneden haalt. Als dit echt het geval is bij dan wordt het tijd voor een nieuwe bedrijfstuin. Dit is voor u natuurlijk een investering. Maar deze eenmalige investering is het helemaal waard als u vervolgens een pareltje van een tuin heeft liggen.

Het ontwerp

Een bedrijfstuin ontwerpen is vaak lastiger dan het lijkt omdat het moet voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving en daarnaast ook nog moet voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Gelukkig hebben wij hier al vele jaren ervaring mee en we gaan dan ook samen met u opzoek naar het optimale ontwerp. Wij luisteren naar u wensen en vertellen u daarna wat er binnen de kaders mogelijk is. Natuurlijk houden wij ook rekening met het budget wat u voor ogen heeft zodat u weet wat u aan het einde van de rit kunt verwachten.

Wij staan voor u klaar!

Het maakt niet of u al van A tot Z in gedachten heeft hoe de bedrijfstuin er uit moet komen te zien of dat u alleen wat losse idee├źn hebt. Onze ontwerpers gaan samen met u aan de slag om de perfecte tuin voor u te ontwerpen. Daarna komen onze hoveniers aan de beurt. Zij gaan met de tuin aan de slag en toveren het binnen enkele dagen om in een prachtige, representatieve bedrijfstuin die uw uitstraling ten goede werkt. Omdat een tuin leeft veranderd deze door de seizoenen heen. Gelukkig kunt u ons ook inhuren voor het onderhoud. Zodat uw bedrijfstuin er in alle seizoenen prachtig bij ligt.

Comments are closed.