Beter horen dankzij mooi en functioneel design

QUBI is met afmetingen van 0,63 x 1,26 cm superklein. Op ruimte is bepaart op techniek die ervoor zorgt dat u beter kunt horen zeker niet. U kunt QUBI aanschaffen zonder een arts of audicien te raadplegen.

Klein in-oor apparaat

iF design award 2017
Het design is zo goed dat QUBI in 2017 de internationale iF design award kreeg in de categorie product. QUBI is destijds door een jury getest op esthetiek, kwaliteit van het deign, innovatie, gebruiksgemak en ergonomie. Er wordt ook duidelijk genoemd dat QUBI als doel heeft om een functioneel en werkzwaam product te zijn voor de eindgebruiker. Het kleine design zorgt ervoor dat QUBI onzichtbaar in het oor gedragen kan worden en er uitziet als een high-tech gadget.
Lees ook de website van de iF World design guide

Hoe gaat het hoorapparaat in het oor?
Het apparaat gaat in een SoftTip, een sleeve, deze is er in verschillende maten. Daarna schuift u dit in uw oor met het verwijderlipje aan de kant van de tragus, de tragus is het stukje kraakbeen aan de voorzijde van de oorschelp, voor de gehoorgang.

Welke technologie wordt er gebruikt?
De techniek Adaptive Noise Reduction vermindert omgevingsgeluid en maakt spraak duidelijker hoorbaar. Deze functie past zich automatisch aan het spraakritme aan om het omgevingsgeluid te onderdrukken. Adaptive Feedback Management voorkomt hinderlijke fluittonen. Met deze adaptieve functionaliteit past QUBI zich continu aan onder wisselende akoestische omstandigheden. Verder is met de AirTap-technologie makkelijk te schakelen tussen de 3 geluidsniveaus.
> Lees meer over het QUBI hoortoestel

QUBI pakket
Wat krijg ik als ik een QUBI bestel?

  • De QUBI
  • SoftTips in verschillende maten
  • Batterijen
  • Een SmartCase om uw QUBI mee te nemen
  • Een uitgebreide handleiding

Bekijk de pakketten

Comments are closed.