Bowlingbaan Utrecht: een gezellig middagje weg!

Iets leuks gaan doen met het team, de familie of met vrienden. Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden op dit gebied. Zo kun je wat nieuws proberen of kiezen voor klassieke gezelligheid zoals we dat van vroeger kende. Hier hoort ook het bezoeken van een bowlingbaan Utrecht bij. Gezellig een middagje bowlen met een hapje en een drankje of zelfs een diner!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van het huren van een bowlingbaan Utrecht? Dan ben je bij Bison Bowling aan het juiste adres beland! Zij hebben een prachtig bowlingcentrum welke vele mogelijkheden biedt om een leuke middag te hebben.

De bowlingbaan Utrecht

Op deze locatie vind je maar liefst 16 bowlingbanen waarvan vier speciale jungle bowlingbanen zijn. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte baan te vinden en is er vaak wel een baan beschikbaar. Door dit ruime aanbod ben je dan ook altijd welkom bij hen! Dit kun je tevens gemakkelijk en snel allemaal online regelen.

Omdat een bowlingbaan Utrecht voor jong en oud is zijn er ook speciale arrangementen. Zo voelt iedereen zich welkom van jong tot oud! Om die reden zijn er bijvoorbeeld voor kinderfeestjes de junglebanen en voor jongeren is er op vrijdagavond de Late Night Magic bowlen avond. Alles voor een unieke en leuke ervaring.

Bowling arrangementen

Wanneer je binnenkort met het team van werk, je vrienden, familie of met de kinderen wilt gaan bowlen, is er de mogelijkheid te kiezen voor een arrangement. Bij hen vind u namelijk ook, als afsluiting van een leuke middag, de pannenkoeken en het steengrillen arrangement! Geniet na een sportieve en leuke dag heerlijk van een goede maaltijd om de dag goed af te sluiten!

Daarop aansluitend is het ook mogelijk om te kiezen voor de escape room tijdens je bezoek. Wil je de uitdaging aangaan in plaats van te bowlen? Dan is dit zeker mogelijk!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meer informatie over deze bowlingbaan Utrecht? Bezoekt u dan gerust eens de website of bel even, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.