Chique plastic tafelkleed voor de kerst

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat er weer lekker gegeten gaat worden. Samen met familie en vrienden vier je de kerstdagen als nooit te voren. De gezelligheid van het samenzijn en samen een maaltijd delen, schept zeker een band. Hoe vaak in het jaar is er nu nog de tijd om in alle rust samen te eten. Daar zijn de kerstdagen een mooi moment voor. Naast dat we enkel aan het eten zijn, is ook het stilstaan bij de kerstgedachte erg mooi. Een prachtig gedekte tafel met mooi servies, dat maakt het kerstdiner helemaal af. Echter is het ook fijn om met wegwerp materialen te werken. Denk bijvoorbeeld aan een plastic tafelkleed. Die vieze gourmet vet vlekken krijg je namelijk nooit meer uit je tafellaken gewassen. Wat de mogelijkheden zijn voor een plastic tafelkleed en wegwerp servies, lees je hier.

 

Plastic tafelkleed

Voor iedere gelegenheid is er wel een plastic tafelkleed te vinden. Voor kinderfeestjes of verjaardagen zijn er voor ieder kind wel bijpassende zijlen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een Cars kleed, Frozen zijl of iets met ballonnen en versiering. Voor de kerst wil je waarschijnlijk toch wel iets meer stijlvol plastic tafelkleed. Juist met kinderen is het natuurlijk super praktisch om een plastic tafelkleed over de tafel te leggen. Je hoeft dan niet bank te zijn dat er iemand flink knoeit met vetvlekken. Dat er rode wijn over je mooie witte tafelkleed heen gaat. Of dat een kind zijn glas drinken omstoot, waardoor je vlekken krijgt in je houten tafel. Een plastic tafelkleed houdt alles vast, totdat je het van de tafel afhaalt.

 

Dailystyle

Voor kerst is er keuze uit diverse soorten en maten voor een plastic tafelkleed. Dailystyle heeft een groot assortiment in effen gekleurde tafelkleden. Een fel rode of liever een zilverkleurige. Ook kan je kiezen voor wit of doorzichtig. Alle mogelijkheden maken een gedekte tafel met kerst net dat beetje mooier.

Comments are closed.