Control4 ideaal beeld in het echt.

Bent u opzoek naar het ideale systeem om uw huis mee te bedienen? Dan is Home Control4 het ideale systeem wat u nodig heeft! Het ontlast u van veel verschillende apparaten en het volgen van duizend en één handleidingen. Gemak en comfort staan centraal waardoor u optimaal van uw vrije tijd thuis kunt genieten.

Het systeem is bedoeld om uw leven en dat van uw gezin net weer een stuk meer comfortabel te maken. Het gebruiksvriendelijke interface van het systeem resulteert samen met haar functionaliteiten in een toegankelijk apparaat.

Wat kunt u met Control4?

Zoals aangegeven is Home Control4 bedoeld om uw leven meer comfortabel te maken. Nederend heeft dé oplossing om hiervoor te zorgen. Control4 bundelt al uw verschillende apparaten samen tot 1 apparaat. U kunt uw huis bedienen met één afstandsbediening/ app.

Zo kunt u met het systeem de verwarming, verlichting, beveiliging, audio/ video en nog veel meer bedienen binnen uw huis. Het systeem integreert zich in uw huis en laat zich op gemakkelijke wijze bedienen. Zo hoeft u niet meer op te staan om het licht op zolder uit te zetten wat nog al is vergeten wil worden. Ook kunt u gemakkelijk uw huis op een aangename tempratuur brengen voor u thuis komt!

Technologie

De technologie achter het systeem bestaat al een tijdje en wordt steeds beter. Home Control4 is ook één van de nieuwste meest geavanceerde systemen. Omdat er al eerdere versies geweest zijn betekend dit dat de kinderziektes eruit zijn. Niet alleen heeft u een feilloos werkend systeem, het is ook nog is betaalbaar!

Bij aanschaf bij Nederend wordt een Touch panel in uw huis geïnstalleerd en al uw systemen gekoppeld. Vanaf het Touch panel kunt u alles bedienen. Het Touch panel maakt gebruik van uw aanwezige Wi-Fi verbindingen. Hierdoor laat het systeem toe dat uw smartphone op afstand het huis kan bedienen via de app. De app kunt u zelfs buiten het huis gebruiken!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u thuis? Bezoek dan snel de website van Nederend of neem contact op voor advies!

Comments are closed.