De entresolvloer: efficiënter omgaan met uw magazijn!

In een magazijn of een dergelijk opslagplaats is het enorm belangrijk voor bedrijven om efficiënt om te gaan met de ruimte die er is. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden ontwikkeld om dit te doen. Mogelijkheden die voor meer veiligheid zorgen en bevorderend zijn voor de logistieke processen. Van deze oplossingen is de entresolvloer een enorme koploper. Welke niet alleen een meer efficiënte werking heeft maar ook meer veiligheid met zich meebrengt.

Heeft u baat bij een goed ingericht magazijn en bent u benieuwd naar wat een entresolvloer voor u betekenen kan? Dan zit u aan het perfecte adres bij FGN Magazijnsystemen. Zij hebben alle kennis in huis om u te adviseren in de mogelijkheden van magazijnsystemen en oplossingen!

De entresolvloer

Het vloerensysteem waarmee u de hoogte in gaat in uw magazijn is een vrij nieuw systeem. Echter is het wel gebaseerd op een al langer bestaand en vertrouwde verdiepingsvloeren. Het voordeel van deze variant zit in hoe het opgebouwd is. Het vloersysteem bestaat namelijk uit kolommen, sigmaprofielen en houten – of metalen vloerelementen.

Dankzij deze opbouw zijn ze gemakkelijk en snel te plaatsen. Echter heeft u met de entresolvloer geen last van hinderlijke verticale schoringen. Dit zijn bijvoorbeeld leidingen, bedradingen en sprinklerinstallaties. Die kunnen namelijk weggewerkt worden in het sigmaprofiel. Het resultaat is dan ook vele malen beter. Daarbij is het ook een optie om dit in zijn geheel af te werken met wand- en plafondsystemen.

Veiligheid en logistiek

Op gebied van veiligheid en logistiek, brengt de entresolvloer ook voordelen met zich mee. U creëert namelijk een verdiepingsvloer in uw magazijn. Hierdoor is er extra werkruimte en zijn de stellingen minder hoog. Producten zijn dus makkelijker te bereiken, wat het werk minder gevaarlijk maakt. Doordat het ook zorgt voor extra werkruimte is er ook een logistiek voordeel. Uw werknemers kunnen namelijk efficiënter en sneller producten verplaatsen en vinden. Dit zorgt voor een efficiëntere werkomgeving!

Informatie en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de entresolvloer in uw magazijn of opslagplaats? Lees dan snel verder op de website of bel hen gerust even, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.