De tuintrends van 2018

Momenteel zitten we midden in de winter maar stiekem dromen we al van de lente en de zomermaanden. Lekker de deuren open en in de tuin zitten. Wanneer het zover is denken we steeds weer aan het verbouwen of opknappen van de tuin. Wat kun je nou doen om jouw tuin sfeervol te maken om hier in de zomermaanden van te genieten. Hieronder staan wat nieuwe trends voor in de tuin:

Trend 1: De culinaire kooktuin
De kooktuin is van alle gemakken voorzien. Naast verschillende soorten groente en fruit vind je hier ook eetbare bloemen en veel verse kruiden.

Trend 2: De moderne tuin
Deze trend zagen we in 2017 ook al af en toe voorbij komen. Een leuk onderdeel van de moderne tuin zijn de tuinafscheiding steen. Deze schanskorven zijn modern en naar eigen wens samen te stellen. Nog een kenmerk van een moderne tuin zijn de strakke lijnen en bestrating in combinatie met groen.

Trend 3: De groene tuin
Het tegenovergestelde van de moderne tuin is daar de groene tuin! In deze tuin is geen sprake van betegeling maar alleen van groen. Op ieder plekje in de tuin zie je bloemen en planten terug komen.

Trend 4: De romantische tuin
Nog een trend van 2018 is de romantische tuin. Dit is een opkomende trend. Binnen de romantische tuin zien we voornamelijk rozen en tulpen. De gehele tuin is voorzien van zachte tinten met zeer mooie, bijpassende tuinmeubelen.

Doe wat inspiratie op voor de aankomende maanden en laat je verrassen door de nieuwe trends van 2018. Bekijk hier de tuinafscheiding steen.

Comments are closed.