De voordelen van een systeemwand.

Ook een systeemwand plaatsen?

Met het plaatsen van een systeemwand geef je heel eenvoudig een ruimte een traditionele uitstraling. De ‘All-in Wall’ systeemwanden zijn in veel kantoren, horecagelegenheden en scholen toegepast.

Demontabele systeemwand

Het grote voordeel van het gebruik van één of meerdere systeemwand is dat deze demontabel zijn. De wanden kunnen dus heel eenvoudig worden geplaatst en weggehaald. Daarnaast is een systeemwand in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar, zo zijn er bijvoorbeeld systeemwanden met glaspanelen en kunnen de panelen in verschillende kleuren en maten worden geleverd.

Bij veel kantoorinstellingen, scholen en horecagelegenheden wordt er gebruik gemaakt van systeemwanden. Door het gebruik van systeemwanden kunnen heel eenvoudig meerdere ruimtes worden gecreëerd uit een bestaande ruimte. Daarnaast biedt een systeemwand nog veel meer voordelen als:

  • In elke gewenste uitvoering beschikbaar.
  • Systeemwanden worden kant en klaar afgeleverd en gemonteerd.

Oneindige mogelijkheden

Het plaatsen van systeemwanden biedt oneindige mogelijkheden. De wanden zijn universeel en zijn daarmee uitermate geschikt voor het inrichten van diverse ruimtes. Door de diversiteit in de systeemwanden is er voor ieder kantoor een geschikte systeemwand.

‘All-in Wall’ systeemwand

Om er zeker van te zijn dat er wanden van hoge kwaliteit worden geplaatst is er de ‘All-in Wall’ wand. Deze wand is al 40 jaar een veelgebruikte systeemwand en is door de jaren heen een kwaliteit systeemwand geworden. Deze wanden worden in eigen beheer gefabriceerd en dit levert voor de opdrachtgever vele voordelen op. Vanaf het begin kunnen de eisen van de eindgebruiker meegenomen worden in het fabricatieproces.

Daarnaast staat deze wand ook bekend om haar gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding en voldoet de wand aan alle eisen op het gebied van brandwerendheid!

Creëer extra ruimtes

Gebruik een systeemwand om meerdere ruimtes te creëren of door een ruimte een traditionele uitstraling te geven. De mogelijkheden zijn met het plaatsen van meerdere systeemwanden oneindig!

Comments are closed.