Delft Tour – wilt u ook meer van Delft ontdekken?

Veel Nederlanders gaan graag naar het buitenland, alleen hoe goed kennen zij Nederland eigenlijk al? Nederland is zelf namelijk ook enorm interessant om te ontdekken en er valt dus ook veel te beleven. Zo kun je gemakkelijk de complete Spaanse riviéra uit je hoofd kunnen en nog minder weten van Nederland! Een van de ontdekkingswaardige steden in Nederland is onder andere Delft. Hier kun je een Delft tour volgen om onder andere meer te weten te komen over bijvoorbeeld: Delfts blauw!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Delft tour en wilt u meer te weten komen over ons eigen land? Dan bent u bij Delft Pottery ‘De Delftse Pauw’ aan het juiste adres. Zij zijn één van de weinig origineel overgebleven delfts blauw aardewerkfabrieken uit de 17e eeuw. Hier worden tot op de dag van vandaag handgeschilderde kunstwerken gemaakt!

De Delft Tour

Tijdens de tour ontdekt u meer over Delft, de geschiedenis en het Delfts blauw. Delfts blauw is immers een iconisch verschijnsel van ons vaderland dat op veel plaatsen terug te zien is. Zo is er veel op gebaseerd en zijn er enorm veel producten die het iconische wit en blauw gebruiken.

Ook krijgt u de fabriek te zien en maakt u met eigen ogen mee hoe alles in zijn werking gaat. De handgemaakte aardewerk producten vereisen immers enorm veel vaardigheid en precisie. De Delft tour is een begeleide tour die u geheel kosteloos volgen kunt. Toch is er geen betere manier om meer te leren over Delft en de Delftse aardewerken. Na afloop krijgt u zelfs kans om een origineel Delfts blauw aardewerk product aan te schaffen voor in bijvoorbeeld uw woonkamer!

De Delftse Pauw

De tour door de aardewerkfabriek is enorm toegankelijk. Zo is deze beschikbaar in maar liefst zeven talen waar onder: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Zweeds. Ook is het ten alle tijden geheel kosteloos om met een Delft tour meer te gaan tijdens uw bezoek. Ontdek dus snel Nederland, ontdek Delft!

Contact

Wilt u meer weten over de Delft Tour of bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiertoe? Neemt u dan gerust eens contact op of bezoek de website voor meer informatie, tot snel!

Comments are closed.