Digital Creative Design

Digital Creative Design  (afgekort: DCD) is een jong en enthousiast internetbureau dat in 2015 het levenslicht zag. Het bedrijf is gespecialiseerd in het online ondernemen. Op basis van een ruime ervaring, vakmanschap en inventiviteit komt het bedrijf tot een dienstverlening op maat. In de jaren dat de onderneming actief is, zijn zij voornamelijk gericht op het ontwikkelen van:

De opdrachtgevers van DCD zijn vooral te vinden in de groep van het MKB Midden-Brabant. Hierdoor heeft DCD inmiddels ruime ervaring opgedaan met het leveren van diensten die aansluiten bij de wensen van deze groep.

Historie

Digital Creative Design is begonnen op de zolderkamer van de oprichter, Patrick Krijnen. Toen DCD 5 maanden bestond ging hij verhuizen naar zijn eerste kantoor op de Modeleur 31 te Kaatsheuvel, een kantoortje van 20 vierkante meter. Na een korte tijd op dit kantoor gevestigd te hebben gezeten groeide DCD al snel uit naar een groter kantoor. Schutweg 3T Waalwijk, het nieuwe kantoor van DCD sinds 1 oktober 2017, is waar DCD nu haar werkzaamheden uitvoert voor haar klanten & haar potentiële klanten.

Specialisme

DCD is gespecialiseerd in de ontwikkeling, onderhoud & optimalisatie van website en webshops. De onderneming creëert doelgerichte websites en zorgt dat de doelstellingen worden nagestreefd. Buiten het faciliteren van doelgerichte websites zorgen het voor passende en opmaat gemaakte designs, modules & extensies.

Wat betekend DCD DCD staat voor Digital Creative Design, digitale creatieve ontwerpen. De naam is tijdens de start van DCD verzonnen. Tijdens de groei van DCD zijn er meerdere formuleringen gevormd zoals:

dcd-website.nl

 dcd-video.nl 

dcd-webshop.nl 

dcd-seo.nl

Deze verschillende benamingen zijn gericht op de dienstverleningen van DCD, met als doel het specialistischer aanspreken van haar doelgroep.

Actuele technieken en informatie

Jong & energiek, de jonge eigenaar Patrick Krijnen die vanaf jongs af aan al bezig was met videografie en later ook websites, webshops, zoekmachine optimalisatie en online marketing kennis is gaan vergaren. De actualiteit van de online mogelijkheden is voor hem van groot belang, de constante veranderingen zorgen voor het leren & vergaren van deze informatie, dag in dag uit. DCD is hiervan ook contant mee bezig dit zo optimaal mogelijk te houden.

Comments are closed.