Diner Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère

Bezoekt u (binnenkort) Delft? En bent u na een lange dag wandelen, bezichtigen en genieten, van de prachtige en historierijke stad Delft, toe aan een heerlijk diner om de dag perfect af te sluiten bij een Belgische Biercafé die de meest heerlijke gerechten serveert voor een heerlijk diner Delft?

Dan is Belgisch Biercafé Belvédère een uiterst geschikte plaats voor u om heen te gaan! Hier geniet u tijdens uw diner Delft van voortreffelijke gerechten terwijl u uitkijkt over de historische binnenstad van Delft. Het grote terras biedt altijd voldoende ruimte aan de gasten en laat u verassen door de voortreffelijke keuken.

Gerechten

Belgisch Biercafé Belvédère biedt verschillende gerechten. Zo kunt u beginnen met een heerlijk soepje of een van de andere voorgerechten. Opgevolgd door een voortreffelijk vlees, vis of vegetarisch hoofdgerecht met afsluiter een heerlijk dessert. Daarnaast bieden zij ook voor bij uw gerechten heerlijke biertjes voor bij uw gerechten en kunnen zij adviseren welke het best past bij uw gerecht, het is immers niet voor niets een biercafé!

Ook aan de kinderen is gedacht. Het Belgisch Biercafé Belvédère biedt een heerlijk kindermenu om ook uw kind zijn of haar dag goed af te sluiten. Dit menu bestaat uit de keuze voor stokjes kipsaté, kipnuggets of juist een ‘Half ribbeke’.

Groepen

Het is ook mogelijk om met een grote groep uit eten te gaan bij Belgisch Biercafé Belvédère. Gaat u bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega’s naar Delft of komen jullie uit Delft en wordt er gezocht naar een plek om heerlijk met elkaar te dineren? Dan is Belvédère een goede locatie voor grote en kleine groepen. Hiervoor hebben zij diverse menu’s beschikbaar voor een heerlijk diner Delft. Het complete menu en de mogelijkheden kunt u vinden op de website.

Contact

Dus bent u van plan binnenkort in Delft te dineren? Neem dan contact op met het Belgisch Biercafé Belvédère en reserveer alvast een tafel voor ze vol zijn!

Comments are closed.