Discobowlen Utrecht is ook heel erg hip!

Zojuist las ik een artikel op facebook dat er ergens in Nederland een nieuw bowlingcentrum is geopend. Dit is echter geen bowlingcentrum zoals de meeste van ons het kennen maar echt het luxe van het luxe. Alles is prachtig afgewerkt met hout. Er is een restaurant bij waar een sterrenkok eten bereidt en zelfs de bowlingschoenen zien er prachtig uit. Er stonden ook wat afbeeldingen bij en ik kon niet anders dan toegeven dat het hele geheel er prachtig uitziet. Toch stootte het mij ergens tegen de borst. Ik vind dus dat een bowlingzaal een gezellige uitstraling moet hebben. Dat de bowlingschoenen er niet uit zien en dat het eten lekker en gaar is maar het hoeft geen culinair hoogstandje te zijn. Daarom zijn wij gaan Discobowlen Utrecht!

Wat is discobowlen Utrecht precies?

Zelf wist ik eigenlijk ook niet zo goed wat discobowlen precies inhoudt. Achteraf bleek dat dit eigenlijk betekend dat je gewoon aan het bowlen bent maar dat er ondertussen muziek gedraaid wordt. Er discoballen hangen en er een speciaal arrangement geldt wat betreft het eten. En ik moet eerlijk toegeven dat ik Discobowlen Utrecht leuker vond dan ik in eerste instantie had gedacht. Het is namelijk zo dat ik helemaal niet zo goed ben in bowlen en dan vindt ik het spelletje al snel niet leuk maar. Maar door de muziek en de gezellige sfeer die er hangt moet je het wel leuk vinden en ik heb het dus ook erg naar mijn zin gehad.

Wil je ook?

Zeg je nu na mijn verhaal dat jou het ook wel wat lijkt? Je kunt gelukkig heel makkelijk contact opnemen met om te gaan discobowlen Utrecht. Het is wel altijd vrij druk dus zorg dat je tijdig reserveert om teleurstellingen te voorkomen. En geniet vooral van de gezellige avond want daar gaat het tenslotte om!

Comments are closed.