EHBO cursus Den Haag bij Hart voor BHV

Wilt u ook uw bijdrage leveren aan de maatschappij wanneer nodig, kunnen handelen in een nood behoevende situatie en hiervoor een EHBO cursus Den Haag volgen? Dan bent u bij Hart voor BHV aan het juiste adres! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het opleiden van cursisten tot echte eerste hulpverleners.

Door middel van het volgen van deze cursus weet u hoe te handelen en u zelf kalm te houden. Wat tevens ook uiterst belangrijk is in de betreffende situaties. Deze cursus is er dan ook op toegespitst u het essentiƫle hiervan bij te brengen zodat u altijd weet hoe te handelen!

EHBO cursus Den Haag

In dit artikel vertel ik u graag meer over de inhoud van de cursus en Hart voor BHV zelf. Het is immers begrijpelijk dat u wilt weten wat u mag verwachten. Tijdens uw cursus worden diverse punten behandelt welke belangrijk zijn voor de EHBO. Zo staat bovenaan het lijstje veiligheid. U krijgt geleerd waar u op moet letten om alles in veiligheid te stellen waarna u handelingen kunt uitvoeren. Ook leert u zich kalm te houden in deze situaties.

Veiligheid staat dus voorop. Nadat dit is afgesloten leert u de handelingen die belangrijk zijn bij EHBO. U leert om te gaan met bloedingen, brandwonden, botbreuken en het controleren van de ademhaling, bewustzijn en de shock vitale functies. Ook worden u diverse reanimatie technieken bijgebracht en het toepassen van een AED.

Hart voor BHV

Bij Hart voor BHV vinden ze het belangrijk dat er steeds meer Nederlanders zijn met EHBO vaardigheden. Dit omdat niet iedereen acuut kan ingrijpen in een nood behoevende situatie. En dat vinden de meeste zorgverzekeraars ook. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Daarom kunt u de EHBO cursus Den Haag declareren en is deze kosteloos voor u! U kunt bij Hart voor BHV informeren of uw zorgverzekering u dit ook biedt.

Contact

Wilt u meer weten over de EHBO cursus Den Haag en over Hart voor BHV? Bezoekt u dan eens hun website of geef ze gerust een belletje, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.