Elektrische haard

Wilt u een mooie elektrische haard waar u lekker bij kunt opwarmen in de winter? Of alleen een haard waar u lekker bij kunt zitten voor de gezelligheid. Alles kan bij ons en voor iedereen hebben wij gezelligheid doormiddel van vuur. Voor elk huistypen is er weer een andere aanpak nodig. Zo hebben we haarden voor alle verschillende typen huizen. Veel van onze haarden verschillen ook in afmetingen, zodat u zeker wel weet dat er een in uw huis past. Zo hebben we moderne haarden, inbouwhaarden, complete schouwen voor het echte klassieke gevoel, optimyst inbouwhaarden, wand sfeerhaarden, bio ethanolhaarden en inbouw wand.

Een elektrische haard staat goed in uw kamer

Een elektrische haard is een echte eyecatcher voor in uw woonkamer. Het straalt gezelligheid uit en is een echte aanvulling van uw woonkamer. Voordat u overgaat op de aankoop van een haard op elektriciteit is het belangrijk een aantal punten in overweging te nemen. Niet elk type haard kan in een woonkamer staan. Zo hebben we verschillende type haarden. De ene haard is handig in de muur gebouwd en een andere staat weer los in uw woonkamer. Ook kunt u kiezen voor een haard met enkel sfeervlammen en een haard die warmte geeft. Zo zijn er een aantal hele populaire modellen die u ook tegen kan komen in onze webwinkel. Sommige haarden zijn uitgerust met een regelbaar vlameffect, zodat u handmatig de vlammen kunt controleren. Ook kunt u kiezen uit meerdere verschillende vuurbedden. Ten derde kunt u het decor set kiezen. Zo is er een kiezelset beschikbaar, of bassalt kiezels of zelfs crystal stone.

Showroom

In de showroom kunt u kennismaken met onze top elektrische haard. We hebben een top 10 samengesteld waaruit de meeste mensen toch wel een keuze weten te maken. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website.

Comments are closed.