Evenement Krijg de Klere in Cultura te Ede

Op 17 juni wordt in het theater van Cultura te Ede een lezing gehouden door Lilianne Ploumen: ‘de to do list voor gelijke rechten’.
Hierna is een veiling van kleding en mooie attributen van BN-ers, zoals het shirt van Kees van Wonderen met de handtekeningen van het Nederlands elftal, een maatpak van Matthijs van Nieuwkerk, kunstwerken van diverse bekende kunstenaars, een rondleiding met lunch in de Tweede Kamer en ga zo maar door. Op de website: www.bennekomenbeekdal.com kan je de items die geveild gaan worden, bekijken bij de pagina Evenementen. Via https://www.cultura-ede.nl/agenda/veiling–krijg-de-klere.aspx kan je kaartjes kopen.

Had je altijd al iets van Brigitte Kaandorp of Youp van ’t Hek willen hebben, of van Tom de Ket of van Sam Drukker? Grijp dan nu je kans! De avond start om 19.00 uur en je kunt vrij parkeren naast Cultura in Ede. Het entree kost €12,50 inclusief een drankje. Dit evenement is georganiseerd door Soroptimisclub Bennekom en Beekdal. Het geld gaat naar SKKJ en School for Justice (van beide goede doelen zijn sites via google te vinden).

Comments are closed.