Fake datingsites herkennen

Wil je weten of een datingsite ‘echt’ is of ‘nep’? Je kunt dit gemakkelijk zelf controleren. Dit doe je het makkelijkste door te kijken op Fakedating.nl! Verder kun je ook gebruik maken van Google image search om te kijken of profielen op veel sites staan. Wanneer dit het geval is dan weet je zeker dat het desbetreffende profiel nep is. Je hebt er dan niks aan om een bericht heen te versturen. Het bericht komt namelijk niet aan bij de dame in kwestie. De datingsite zelf zal je bericht beantwoorden. Je hebt dit niet in de gaten want de datingsite doet zich voor als de vrouwen in kwestie…

Voorkom dat je het slachtoffer van datingoplichting! Controleer altijd de algemene voorwaarden. Hierin moet een melding staan over fictieve profielen wanneer dit van toepassing is. Vaak vind je deze melding ook onderaan de website. Hierin staat dan: ‘Website maakt gebruik van fictieve profielen, fysieke afspraken niet mogelijk’ Wanneer je dit ziet staan op een datingsite dan weet je dat je er nooit kunt daten. Het heeft dan ook geen zin om te betalen om te daten. Je zal nooit een date krijgen!

Vele Nederlandse en Belgische mannen zijn al de dupe worden geworden van datingfraude. Je wilt dit natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Zorg er daarom altijd voor dat je een datingsite goed controleert op echtheid. Wanneer je dit doet dan zal je niet de dupe worden van dit soort fake praktijken. Je zou dus zeker niet de eerste zijn. Vele mannen zijn er al ingetrapt. Ze dachten een date te kunnen krijgen maar kwamen bedrogen uit. Je merkt dit pas wanneer je veel geld kwijt bent aan een datingsite en nooit een date kunt krijgen. Dat is knap vervelend! Hopelijk hebben we je met dit artikel geholpen om fake datingsites en fake profielen te herkennen. Veel succes gewenst in de liefde!

Comments are closed.