Fermob stoelen – een kleurrijke en zomerse tuin dit jaar!

De zomer is weer aangebroken en iedereen is weer helemaal in zijn of haar element! Goed weer, rustgevende dagen en genieten in de tuin behoren weer tot de dagbestedingen. Tijd om deze sfeer ook door te zetten in de achtertuin door deze kleurrijk en zomers te doen ogen. Wellicht nieuw tuinmeubilair met bijvoorbeeld Fermob stoelen of een prachtige tafel die de bloemen complementeert. De mogelijkheden zijn eindeloos en met de zomer in ons bol hebben we er zin in!

Gaat u uw tuin ook opnieuw inrichten met mooie planten en nieuwe Fermob stoelen? Dan zit u bij Kwekerij Abbing aan het juiste adres. Bij hen kunt u uw tuin omtoveren in een prachtig, kleurrijk zomer paradijs. Geniet in de zon zolang het kan en doe dat optimaal!

Fermob stoelen

Dit jaar zetten wij deze bijzondere stoelen extra in het zonnetje deze zomer. Letterlijk en figuurlijk. De prachtige producten zijn erg complementair aan vele tuininrichtingen. Zo zijn het vrolijke en zomerse kleuren die gebruikt worden en is het kleurenpalet erg breed. Dat betekend dat er altijd wel een kleur en design is dat past bij uw wensen en tuin!

De Fermob stoelen zijn kortom een kleurrijke toevoeging aan uw tuin en matchen met kleurrijke planten. Deze worden door de kleuren namelijk niet onderdrukt en behouden toch ook de verdiende sfeer. Daarbij zijn de stoelen vaak in 24 kleuren beschikbaar. Met precies meer dan 3600 mogelijkheden bij dit merk is er altijd iets dat past in uw tuin.

Accessoires

Met de accessoires kunt u het helemaal afmaken. Denk aan comfortabele kussens voor op uw loungesets en prachtige toevoegingen voor uw tuin. Het zijn de puntjes op de i en de kers op de taart. Met de Fermob stoelen en accessoires maakt u het helemaal af. Kortom optimaal genieten deze zomer!

Contact en assortiment

Wilt u meer weten over de Fermob stoelen en de rest van het assortiment? Kijk dan snel verder in de webwinkel, kom langs in de winkel of bel gerust even voor de mogelijkheden en vragen!

Comments are closed.