Financiële administratie Schiedam

Als ondernemer is het begrijpelijk dat u uw tijd liever besteed aan uw klanten en uw uitvoerende werkzaamheden, in plaats van alle administratieve verplichtingen die bij het voeren van een onderneming komen kijken. Strikt Administraties kan u hierbij ondersteunen of zelfs dit geheel van u overnemen. Deze werkzaamheden kunnen wij tevens, indien gewenst, bij u op kantoor uitvoeren.

Uw financiële administratie kan niet alleen uit de boekhouding bestaan, maar dit reikt tevens tot een eventuele salarisadministratie, projectadministratie of facturatieproces. Vaak is in ieder geval periodiek de aangifte omzetbelasting onderdeel van de financiële administratie, en de boekhouding leidt tevens tot de jaarcijfers, aan hand waarvan de aangifte inkomstenbelasting of de jaarrekening inclusief vennootschapsbelasting wordt opgemaakt. Dit zijn veel administratieve taken waar wij hulp bij kunnen bieden. Naast deze verplichtingen is het vaak ook noodzaak voor een goede bedrijfsvoering om administratieve processen meer te stroomlijnen of automatiseren.

Of het nu gaat om hulp bij uw boekhouding, uitbesteden van (een deel van) uw administratie of het optimaliseren van uw administratieve processen, met onze jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij altijd in staat u hierbij te helpen. Maatwerk is hierbij uiteraard altijd mogelijk.

Comments are closed.