Frederique Constant: Hét horlogemerk

Ben je opzoek naar een prachtig cadeau voor een geliefde? Bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor een jubileum? Dan heeft Frederique Constant het cadeau voor jou. Prachtige horloges verdeeld in verschillende collecties. Van klassiek naar smartwatch en alles ertussenin. Tijdloos design en kwaliteit zoals je nog nooit gezien hebt. Het enige nadeel? Waarschijnlijk het prijskaartje, maar de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt garandeert een horloge waar je een leven lang plezier van hebt. Frederique Constant weet dat als je iets doet, dat je het goed moet doen of helemaal niet moet doen. Dit is precies wat ze gedaan hebben. En je zult verstelt staan hoe goed ze zijn.

Geschiedenis van Frederique Constant

Zoals je wellicht al verwachtte is Frederique Constant opgericht in Zwitserland, in 1988 om precies te zijn. Maar het horlogemerk is wel opgericht door twee Nederlandse ondernemers namelijk Peter Stas en Aletta Bax. Het merk heeft zijn hoofdvestiging in de prachtige stad Geneve. Het merk is in de afgelopen jaren gegroeid en niet een klein beetje ook. Door de passie van beide ondernemers is Frederique Constant uitgegroeid tot een van de grootste Zwitserse fabrikanten van horloges. Maar Frederique Constant is meer dan alleen groot, de hoogwaardige kwaliteit maar de toch commerciële prijs zorgt ervoor dat dit merk de afgelopen jaren zo gegroeid is.

Verschillende collecties

Frederique Constant heeft verschillende collecties uitgebracht zodat er voor iedereen wat te vinden is. De verschillende collecties heten: Classics, smartwatch, manufacture, slimline, runabout en vintage Rally. Zoals ik al eerder aangaf is er dus voor iedereen wel een horloge te vinden. Wil je bijvoorbeeld graag een klassiek horloge zonder teveel gekkigheid dan kun je voor een horloge uit de Classics lijn gaan. Wil je juist een smartwatch waar de nieuwste snufjes in verwerkt zijn? Ook dat is mogelijk bij Frederique Constant. Ben je er al over uit voor welk horloge jij gaat? Ik hoor het graag!

Comments are closed.