Geen tas? Geen stijl!

Anno 2015 kan een man niet meer zonder tas. En niet alleen om laptop, tablet, smartphone en portemonnee in mee te dragen, maar vooral ook als statement accessoire. De tassen van Urban Bozz vormen het perfecte huwelijk tussen praktisch en stijlvol of je nu naar de sportschool, kantoor of een weekend naar Berlijn gaat. Tassen voor mannen, van 18 tot 80!

Urban Bozz staat voor stoer, robuust en klasse met een vintage look and feel.
Tijdloos met een ruig randje. Het gebruik van hoogwaardig en stevig ambachtelijk gelooid leer en de authentieke details zorgen dat de collectie van Urban Bozz unieke en eigentijdse tassen met karakter omvat. Mannelijk, ruig maar altijd stijlvol.
Geen onooglijke bobbels meer waar portemonnee, sleutels en telefoon in je broekzakken zitten gepropt. Urban Bozz heeft robuuste tassen voor elke gelegenheid, gemaakt om jouw persoonlijkheid te onderstrepen.

Saai komt niet in ons woordenboek voor: de combinatie van materialen, de strakke vormgeving en kleurstelling garandeert een eigengereide en dynamische look.
In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere lederen en stoere aktetassen, schoudertassen, packbags en laptoptassen, maar ook trendy tassen in diverse kleuren en prints. Alles om de man van nu op zijn wenken te bedienen, op het werk of daar buiten.

Echte mannen hebben een tas!

Urban Bozz
Gear for boys, guys and real men

Comments are closed.