Goedkoop feest organiseren

Hoe organiseer ik een low budget bruiloft of bedrijfsfeest

Een goedkoop feest organiseren is niet zomaar gedaan. Omdat u met een laag budget zit word het moeilijk om toch een avondvullend programma te realiseren. Om te beginnen huurt u geen horeca maar geeft u het feest(je) thuis. Het ligt aan het aantal gasten of u hier genoeg plek voor heeft maar wanneer u de huiskamer leeg ruimt komt u al een heel eind. Ook is het mogelijk om de tuin erbij te betrekken. Versier de ruimtes met bijvoorbeeld kaarsen, lampjes, tapijten en drapeer doeken voor een gezellige sfeer.

U kunt eraan denken om het van het feest een themafeest te maken. Zo zijn er genoeg optie’s. Een 1001 nacht feest, tropical party, griezelfeest of een rock and roll party. Hierbij is het leuk om een dresscode in te voeren en daar een prijs voor de mooist verklede gast aan te verbinden.

Voor de hapjes en drankjes zorgt u zelf, of u vraagt aan uw gasten of zij ook wat willen klaar maken en meenemen. Zo krijgt u allerlei verrassende en gevarieerde hapjes. Wanneer u een griezelfeest organiseert is het leuk om te beginnen met een spooktocht in uw buurt of in het bos. Laat familie leden en vrienden zich geschminkt als zombie of heks opstellen tijdens de route, dit zorgt voor vele schrik effecten. Wanneer de gasten terug keren bij u thuis ontvangt u ze met een kampvuur en een heerlijk drankje.

Themafeesten en spelletjes

Voor de diverse themafeesten zijn allerlei  spelletjes te verzinnen. Bij een Hollandse avond past de stoelendans en een bingo perfect. Met een rock and roll feest kunt u de gasten laten swingen en twisten, de winnaar krijgt een leuke prijs. Of organiseer een quiz, dit kan eigenlijk op elk themafeest. Als het onderwerp over het thema gaat. Een speurtocht vooraf aan het feest in de buurt werkt ook heel goed. U kunt dan opdrachten laten uitvoeren die betrekking hebben op de familie en vrienden.

Meer feest ideeën

Mocht u nog meer ideeën willen opdoen om een leuk maar goedkoop feest te organiseren dan kunt u hier ook nog even informeren. Goedkope feest tips  Heel veel succes en plezier op uw eigen feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *