Goudprijs dankzij de Amerikaanse arbeidsmarkt rapport zeer sterk

De ruwe olie-import van China in december waren 13 procent boven het niveau van het voorgaande jaar . Het land is ’s werelds grootste olie consument na de VS.

De Amerikaanse arbeidsmarkt rapport voor december heeft de verwachtingen van een strakkere natuurlijk de centrale bank bevochtigd . In plaats van de verwachte door economen 197.000 locaties slechts 74.000 nieuwe posities gecreëerd.

” De werkgelegenheidscijfers blijkt dat het geld het afdrukken van de Fed stopt , waardoor de grondstoffen blijven aantrekkelijk te zijn “, zegt degoudkoers.com , een analist en broker bij Tradition Energy in Stamford . ” Het record van de Chinese invoer bieden de markt enige steun . Gezien de tegenslag die we hebben gezien , de markt is rijp voor een rally . ”

Won goudprijs op de spotmarkt op 1,4 procent naar $ 1,244.66 momentum . Het edelmetaal ook gereageerd op de Amerikaanse arbeidsmarkt rapport . De zorgen over een verdere verlaging van de kwantitatieve maatregelen die worden beschouwd als de inflatoire en dus gunstig voor goud , had de edele metalen vorig jaar bracht de verliezen sinds 1981 . In voorgaande jaren , het losse monetaire beleid , echter , had een grote hoogte vlucht gewaarborgd.

Tegelijkertijd bijgestaan ​​fysieke aankopen in Azië . De premie voor spot goud op de Gold Exchange in Shanghai had op 7 Januari met $ 31,21 bereikte het hoogste niveau in meer dan twee weken en is voor het laatst op $ 15,85 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *