Helpen aan een beter milieu?

Meewerken aan een beter milieu

Vaak wordt oud ijzer onbenut gelaten waardoor het langzaam verroest, terwijl de alternatieve gebruiksmogelijkheden divers zijn. We streven bij Metaal Recycling Almelo altijd naar het recyclen en hergebruiken van grondstoffen. Zo kan uw oud ijzer dankzij Metaal Recycling Almelo altijd opnieuw gebruikt worden. Met het recyclen draagt u vanzelfsprekend bij aan een beter milieu. Ons team zorgt er na inlevering voor dat het oud ijzer en overige oude metalen restanten op correcte wijze worden gescheiden en gesorteerd. Dit hele proces verloopt volgens de geldende voorschriften van de actueel geldende milieuwetgeving. Na de afwikkeling van dit proces wordt het oud ijzer oud metaal aangeboden aan een partij die de oude metalen een nieuw leven geeft.

Een uitstekende oud ijzer prijs

We zijn specialist in de afname en recycling van oud ijzer en andere metaalsoorten. Tijdens het inleveren van uw oud ijzer wordt u geholpen door onze gekwalificeerde medewerkers die u op een professionele manier van dienst zijn. Bij de vaststelling van de hoeveelheid en de bijbehorende waarde kunt u altijd rekenen op een eerlijke en actuele dagprijs. De uit te betalen prijs wordt vastgesteld volgens de op dat moment geldende London Metal Exchange. We werken hierbij dus volgens de officiële standaard om ijzer op waarde te schatten.

Ophalen of langs brengen?

Bij Metaal Recycling Almelo kunnen we uw oud ijzer komen ophalen, maar u mag het ook bij ons langs brengen. Wanneer u het langs komt brengen kunt u dat op onze weegbrug doen. Zodoende kunt u zowel als zelfstandige of particulier uw oud ijzer of metaal bij ons kwijt. Eenvoudig en snel. Afhankelijk van de waarde krijgt u de betaling direct contant overhandigd of via de bankrekening overgemaakt.

» U heeft oud ijzer dat u wilt langs brengen? Of wilt u een afspraak maken zodat we het op komen halen? Metaal Reclycing Almelo is altijd benieuwd en bij advies kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *