Hoe werken inloopmatten?

Er is niets zo vervelend als een bezoeker die vuiligheid mee naar binnenloopt in uw schone en nette entree van uw bedrijfspand. Goede inloopmatten voorkomen deze frustratie en zorgen voor een representatieve entree.

Houd je entree schoon met een goede inloopmat op maat

Je hebt inloopmatten in verschillende vormen en maten, maar welke kies je dan? Over het algemeen lijken deze matten veel op elkaar en zit het verschil hem vaak niet in de kwaliteit van de inloopmaat. Een goede inloopmat (bijvoorbeeld van Lavans) houdt vocht en inloopvuil vast zodra er overheen gelopen wordt. Dit zorgt voor een vermindering van vloerslijtage in de entree van het pand.

Werking van de inloopmat behouden

Allereerst is het belangrijk dat de inloopmat op maat is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat men niet om de mat heen kan en dat de mat goed blijft liggen. De inloopmat kan dan optimaal zijn werking doen. Door de inloopmat met een regelmatige frequentie te wisselen en wassen, zorg je ervoor dat de mat niet verzadigd raakt.

Je hebt matten in vele vormen en maten, daarom is het belangrijk dat je een mat kiest die bij jouw locatie het best past. Vraag hiervoor het advies van een specialist zodat de werking optimaal is. Dit bespaart je een hoop frustraties en uiteindelijk zelfs schoonmaakkosten doordat de entree mooi schoon blijft.

Comments are closed.