Hoger in Google komen

Welke ondernemer wilt niet meer omzet gaan genereren? Als jouw website hoger in Google komt te staan dan komen er veel meer bezoekers binnen en dat is logisch. Veel ondernemers hebben geen idee wat de kracht is van hun website. Vaak horen we dat ondernemers niet in hun website willen investeren omdat deze toch niets doet. Hier zit precies het probleem. Als de website niet vindbaar is dan doet de website ook niets. Staat de website bovenaan in Google dan heeft de website het druk.

Zie de website in de ultieme verkoper die non-stop voor je doorgaat. De website werkt 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je zonder vakantie op te nemen. Zet deze verkoper op de juiste manier in en zorg dat bezoekers vertaalt worden in klanten!

De investering die je in je website doet zal binnen korte tijd worden terugverdiend. Zodra je website echt iets voor je gaat doen krijg, dan wordt deze vele malen efficiƫnter en gaat deze binnen korte tijd veel opleveren.

Hoger in Google komen

Om gevonden te worden moet je Hoger in Google komen. Hierdoor trek je gerichte bezoekers die op zoek zijn naar jouw dienst of product. De kwaliteit van de bezoekers neemt toe waardoor de verkoopkansen beduidend hoger worden.

Reclamecampagnes

Om meer klanten te krijgen kun je een reclamecampagne inzetten waarbij je kunt denken aan flyeren, adverteren in de krant of op Facebook, en ga zo maar door. Jammer genoeg zet men de website zelf vaak niet in welke veel waardevoller is. Met een website loop je niet tegen een beperking aan van een maximum aantal regels of afbeeldingen.

Google AdWords

Ook Google AdWords zal wellicht in je lijstje staan. Google AdWords is een betaalde manier om bovenaan in de zoekresultaten te komen van Google. Stop je met betalen dan is je website weer foetsie. Ook betaal je per klik wat een erg dure manier is van adverteren. Een gemiddelde klik kost rond de 2 Ć  3 euro.

Hoger komen met SEO

De SEO specialist krijgt je website hoger in Google op een natuurlijke manier. Je hoeft dus geen betaalde AdWords advertenties meer in te zetten om gevonden te worden. Je website komt op de gewenste zoekwoorden in beeld waardoor je gerichte bezoekers kunt binnenhalen. Hoe vaak men ook op je website klikt, het kost je niets!

Ook als je stopt met een SEO specialist of SEO pakket dan behoudt je in feite de positie die je hebt opgebouwd. SEO kun je vergelijken met het kopen van een woning. AdWords kun je vergelijken met het huren van een woning. Zodra je stopt met betalen dan heb je bij de koop-variant nog iets in handen en bij de huur-variant helemaal niets.

SEO investering verdien je terug

Als je de juiste SEO specialist inschakelt dan verdien je binnen korte tijd de investering weer terug. Doordat je website of webshop bovenaan in Google komt te staan, krijg je meer gerichte bezoekers en gaan de verkopen in een rechte lijn omhoog. Hoe denk je dat de grote jongens hoger in Google zijn gekomen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *