Houten bierkratje als verjaardagscadeau

Een verjaardagscadeau kiezen is vaak best lastig. Je wilt niet ieder jaar hetzelfde geven en je wilt wel met een origineel cadeau op de stoep staan. Ik zelf herken dit probleem ook maar een tijdje geleden kwam ik een hele leuke webshop waar ze onwijs originele cadeau ideeën hebben en verkopen. Persoonlijk ben ik best wel fan van het geven van een flesje wijn of een speciaal biertje. Dit zijn vaak cadeau’s die iemand leuk vind en iets aan heeft. Maar ik vond het wel vaak lastig om zoiets leuk in te pakken. Deze webshop heeft hier de oplossing voor bedacht. Namelijk: een houten bierkratje!

Hoe ziet het eruit

Het houten bierkratje ziet er authentiek en vintage uit. Daarnaast heeft het een warme en gezellige uitstraling waardoor het leuk staat als accessoire in het interieur. Een houten bierkratje is leuk om cadeau te doen aan zowel een collega, vriend of familie. Je moet alleen wel zeker weten dat diegene het leuk vindt om een biertje te krijgen. Als je overweegt een houten bierkratje aan te schaffen als cadeau is het wel belangrijk om van te voren na te denken wat de afmetingen moeten zijn. Er zijn namelijk verschillende maten te koop in de webshop.

Welke afmetingen

De webshop biedt de keuze tussen een groot en klein model. Beide kratjes bieden wel plek aan zes bierflesjes maar het kleine model biedt plaats aan kleinere flesjes en het grotere model aan grotere flesjes. Het houten bierkratje is overigens gemaakt van lichtgewicht houdt en heeft een white wash. Het bierkratje is dus licht en handig om te dragen en daarnaast ziet het er leuk uit.

De afmetingen van het kleine kratje zijn: 25,3 cm x 13,8 cm x 24,9 cm. Dit bierkratje biedt daarmee plek aan 6 flesjes van 0,33 liter.

De afmetingen van het grotere kratje zijn: 25,4 cm x 15,5 cm x 28,2 cm. Hier passen dus zes bierflesjes in van 0,5 liter.

Je kunt zelf de afweging maken voor welk houten bierkratje je gaat!

Comments are closed.