Houten horloges zijn de trend voor 2015

Afgelopen jaar zagen we deze trend al in Amerika en het lijkt erop dat deze trend langzaam maar zeker naar Europa overwaait. En dat is niet zo gek want als je echt een keer iets anders wilt, dan is een horloge van hout een absolute aanrader.

Afgelopen week heb ik mijn eerste houten horloge besteld. Toen ik het horloge op internet tegenkwam was ik meteen enthousiast, maar vroeg me tegelijkertijd ook af of zo’n horloge kopen wel verstandig was.

Inmiddels heb ik mijn horloge al een paar dagen om en ben ik blij verrast. Het horloge voelt zeer prettig tijdens het dragen. Dit komt vooral doordat het nauwelijks iets weegt. Eén van de voordelen van het gebruik van hout.

Dagelijks gebruik

In het dagelijks gebruik is de combinatie, water en hout misschien geen goede combinatie zou je misschien denken, maar dat valt eigenlijk reuze mee. De horloges zijn spatwaterdicht en kunnen echt wel tegen een regenbuitje of waterspetters tijdens het handenwassen. Uiteraard doe ik m’n horloge tijdens het douchen altijd af, maar dat deed ik eigenlijk altijd al met m’n andere horloges.

Ook de reacties van mensen die ik tegenkom zijn erg positief. De meeste mensen hebben nog nooit van een houten horloge gehoord, maar de structuur van het hout de aparte kleuren en de stijlvolle uitstraling maakt de mensen direct enthousiast.

Voordelen van hout

Maar waarom zou je een horloge kopen dat van hout gemaakt is? De horloges hebben een aantal voordelen ten opzichte van de normale horloges die bijvoorbeeld gemaakt zijn van metaal. Doordat men bij het maken van de horloges alleen gebruik maakt van natuurlijke producten en geen chemicaliën gebruikt, zijn deze producten zeer duurzaam.

De conclusie is dat een horloge van hout zeker een aanrader is. Voor iedereen die eens een keer iets anders wil, zou ik zeggen ga dit jaar voor een houten horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *