Interbrew maakt een feest van elk evenement!

Lokale evenementen, popconcerten, jazzfestivals, straatfeesten. Wat u ook organiseert, u wilt dat de bezoekers met goede gevoelens terugdenken aan uw evenement. Stroomt het publiek toe, dan is aan de eerste voorwaarde voor een geslaagd feest voldaan.


Maar het is nog een hele opgaaf om zonder lange wachttijden de dorst van de talloze bezoekers te lessen. De levering en installatie van biertaps en een goede logistiek in de drankvoorziening is een expertise apart. Reden waarom veel organisatoren van evenementen hiervoor de afdeling Special Events & Festival Support van Interbrew inschakelen.

Elk evenement kent eigen specifieke eisen ten aanzien van horecavoorzieningen. De horeca account managers van Interbrew weten daar alles van. Uit ervaring, want wij werken al jarenlang voor organisatoren van kleine en grote evenementen. Zij hebben ons leren kennen als meedenkende “partners in partybusiness” en hebben bovendien de meerwaarde geproefd van ons complete assortiment bieren.

Tapsystemen op maat
Wij beschikken over een breed assortiment buffetten, bestaande uit een aantal tapsystemen in verschillende afmetingen, aan te passen aan de specifieke omstandigheden van uw evenement. Alle systemen zijn voorzien van een speciale biertap-installatie. Voor grote evenementen zetten wij één van onze tankaanhangwagens in. Alles afhankelijk van de omvang en logistieke invulling van uw evenement. Bij de organisatie van een evenement staat voor ons één doelstelling centraal: uw succes. Immers, alleen dan is uw festival, straatfeest of concert voor herhaling vatbaar.

Meer informatie
Organiseert u een evenement en bent u uit op succes? Neem dan contact op met uw Horeca Account Manager. Graag geven wij u meer informatie. Desgewenst komen we graag langs om met u van gedachten te wisselen over de juiste aanpak van uw evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *