iPad in het onderwijs?

Wat heeft de iPad het onderwijs te bieden?

De iPad in het onderwijs is een trend. Het is hip, maar het is vooral ook een goede ondersteuning in het bestaande onderwijs. Er zijn speciale Steve Jobs scholen waarbij de iPad centraal staat, en er zijn ook scholen die kiezen voor iPad onderwijs oplossingen waarbij de iPad als ondersteuning dient binnen het bestaande onderwijs.

Zoals bij veel innovaties zijn er natuurlijk veel vragen over het nu van de iPad in het onderwijs. Op www.ipadonderwijs.nu wordt hier meer informatie over gegeven. Zo is het ook mogelijk om je via deze site in te schrijven voor seminars en evenementen. Met name docenten en het management van scholen kunnen zich hierdoor verder verdiepen in de mogelijkheden. Hierdoor zijn zij in staat om een beter oordeel te kunnen geven over de iPad in het onderwijs.

Indien zij besluiten om de iPad te integreren in het bestaande les systeem kan dat natuurlijk op verschillende niveaus. Vaak werken scholen hiervoor samen met Apple Solution Experts. Zij hebben goed inzicht in de problemen en vaak  ook de valkuilen die Apple oplossingen mogelijk hebben binnen het onderwijs. In overleg met scholen zorgen zij vaak voor een goede integratie en service zodat zowel docenten als leerlingen snel de mogelijkheden goed kunnen benutten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *