Jongerenvakanties Noorwegen 2015

Jongerenreizen en Noorwegen zijn wellicht niet direct de meest voor de hand liggende combinatie voor veel jongeren, maar desondanks is deze actieve groepsreis die door Simi Reizen wordt georganiseerd, enorm populair onder jongeren.

Noorwegen, het land van ruige fjorden, hoge bergen, gletsjers en nog vaak ongerepte natuur, is een vakantiebestemming voor jongeren die op zoek zijn naar iets anders. Een groepsreis is daarvoor ideaal. Niet alleen leer je nieuwe mensen kennen, je maakt daarnaast een unieke rondreis door twee prachtige landen in Scandinavie.

Tijdens deze actieve vakantie onderneem je onder andere:

  • Een tweedaagse kanotocht door de Zweedse natuur
  • Mountainbiken
  • Een mogelijke gletsjertocht op de Jostedalsbreen, een prachtige gletsjer in Noorwegen
  • Wandeltochten in jotunheimen en Rondane Nationaal Park
  • Het bezoeken van de hoogste waterval van Zweden
  • Heerlijk kamperen en koken boven open vuur

Daarnaast zie je ontzettend veel van de beide landen. Zo rijd je over de beroemde Trollstigen, bezoek je het Geirangerfjord, Nationale parken als Rondane en Jotunheimen en Nationaal  park Fulufjallet in Zweden.

Deze rondreis voor jongeren is afwisselend, op zijn tijd avontuurlijk, maar bovenal mega gezellig. Tijdens onze reizen, die geen singles reizen zijn maar wel regelmatig door singels worden geboekt, kun je in een ongedwongen sfeer genieten van een perfect georganiseerde jongerenreis of jongerenvakantie.

Naast Zweden en Noorwegen kun je in de zomer van 2015 ook kiezen voor een jongerenvakantie Kroatie, een actieve vakantie Frankrijk of een geweldig avontuur in Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *