Kies voor de Home control!

Tegenwoordig is met techniek veel mogelijk. Wie had bijvoorbeeld een paar jaar geleden gedacht dat het mogelijk zou zijn om je huis op afstand te besturen? Het besturen van je huis, althans de apparaten erin wordt door Nederend B.V wel heel gemakkelijk gemaakt. Nederend B.V. is een bedrijf dat de installatie van de Home control voor zijn rekening neemt. De Home control is een systeem dat het mogelijk maakt om alle elektrische apparaten die een afstandsbediening hebben te besturen vanaf 1 apparaat.

Maak het jezelf gemakkelijk!

De Home control maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je televisie, de cd-speler, de radio, de verwarming, de verlichting, de beveiliging en de surround sound op 1 tablet, touchpad of Iphone te bedienen. Dat is ideaal voor iedereen die het beu is om voor elk apparaat de juiste afstandsbediening te moeten zoeken. Met al die afstandsbedieningen kan dat soms een hele zoektocht zijn!

De Home control is een overzichtelijk systeem dat ervoor zorgt dat je ook van afstand de bediening van de apparaten kan doen. Zo kan het heerlijk zijn om een in een warm, verlicht huis thuis te komen na een lange reis. Het voelt dan direct een stuk meer ontspannen dan een donker, koud huis na een lange reis.

Nederend BV

Nederend BV is het bedrijf dat de Home control kan installeren. Neem eens contact op met het Haastrechtse bedrijf om de opties te bekijken van uw Home control! Het systeem kan geïnstalleerd worden op een tablet, touchpad of smartphone. Zo kan het systeem met een tablet op de muur geinstalleerd worden. Naast dat het er mooi en chique uitziet is dat ook nog eens erg gemakkelijk. Zo hoef je echt nooit meer te zoeken naar alle afstandsbedieningen!

Contact

Je kunt contact opnemen met Nederend BV via de website, door te mailen naar info@nederendbv.nl of te bellen naar 0182v 67 21 68.

Comments are closed.