Kozijnen vervangen – inspecteert u zo nu en dan uw kozijnen?

Alles wat we gebruiken of met externe invloeden te maken krijgt, ondergaat aan slijtage. Mits het hier tegen bestand is uiteraard. Ook onze kozijnen lijden aan slijtage of kunnen stuk gaan. Denk aan rottend hout, barsten in het kunststof of deuken en scheurtjes in het aluminium. Daarom moeten zo nu en dan ook onze kozijnen vervangen worden. Echter hoeft dit niet voor iedereen iets negatiefs te zijn. Voor de aluminium en houten kozijn gebruikers onder ons zeker!

Wilt u uw kozijnen vervangen wegens slijtage of een verbouwing? Dan zit u bij De Noorder Glas en Kozijnen aan het ideale adres. Zij hebben de nodige kennis om u een gepast advies te geven. Daarbij hebben zij decennia aan ervaring in het plaatsen en op maat ontwikkelen van glas en kozijnen.

De kozijnen vervangen

Het vervangen van u houten of aluminium kozijnen is, als eerder aangegeven, een in de schoot geworpen kans. Het biedt namelijk de mogelijkheid om over te stappen op kunststof kozijnen. Deze bieden vele voordelen ten opzichte van de andere twee varianten. Dat is mede ook de reden dat ze in de woningbouw steeds meer gebruikt worden. Deze voordelen maken het de investering op langer termijn dan ook zeker waard, onder normale omstandigheden.

Daarbij bent u tegenwoordig niet meer gebonden aan ‘die spierwitte kunststof kozijnen’, waar niet iedereen fan van is. Omdat er tegenwoordig kleuren voor ontwikkeld worden, wat de keuze mogelijkheden vergroot!

Is kunststof de juiste keus?

Kunststof biedt veel voordelen, maar is het de juiste keus? In veel van de gevallen, voornamelijk bij particulieren, is uw kozijnen vervangen met kunststof, een betere keus. Het is namelijk een milieubewuste keus die zich terugverdiend. Zo is het vele malen beter in isoleren dan hout of aluminium. Hiermee bespaart u dus op koeling- en verwarmingskosten. Daarbij heeft het een lange levensduur van minstens vijftig jaar. Waarna het materiaal tot wel tien maal gerecycled kan worden!

Contact opnemen

Wilt u uw kozijnen vervangen en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden en oplossing? Kom meer te weten hierover op hun website of geef ze even een belletje, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.