Kunststof kozijnen Zuid-Holland van top kwaliteit!

Bent u opzoek naar wat en wie de beste keus is voor het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen Zuid-Holland? Dan zit u bij De Noorder glas aan het juiste adres! Zij hebben jaren lange ervaring in het maken en zetten van kozijnen en ramen. Door hun professionele aanpak zit u achteraf nooit met problemen of matige afdichting.

Kunststof kozijnen zijn dan ook echt helemaal van de hedendaagse tijd. Steeds meer huizen, appartementen en schuren krijgen kunststof kozijnen. De reden? Het is voordeliger en heeft een vele malen langere levensduur. Een kunststof kozijn gaat namelijk gewoon 50 jaar mee!

Voordeel van kunststof kozijnen

Het is niet alleen de levensduur van het kozijn dat telt. 50 jaar is namelijk een lange periode voor een kozijn om zonder vervanging te overleven. Daarnaast vragen ze ook ontzettend weinig onderhoudt. Zo hoeft u niet als bij houten kozijnen vaak een nieuwe likje verf te geven.

Ook zijn ze gemakkelijk schoon te houden, hebben ze inbraak werende eigenschappen en zorgen ze voor betere isolatie van uw huis. Dit zorgt voor een lagere energierekening in bijvoorbeeld de winter. U heeft namelijk met kunststof kozijnen Zuid-Holland een stuk minder warmte verlies!

Naast al deze voordelen maakt u ook nog eens een milieubewuste keuze. Zo kunnen de kozijnen tot wel 10 keren recyclet worden. Dat betekend dat het kunststof voor zo’n 500 jaar gerecycled en gebruikt kan worden!

Alternatieve opties van kunststof kozijnen Zuid-Holland

Ten opzichte van de alternatieve opties die er zijn voor kozijnen presteren de kunststof varianten buitengewoon goed. Zo gaan zacht houten kozijnen zo’n 25 jaar mee en hard hout minimaal 40, aluminium kozijnen ongeveer 40 jaar welke ook minder warmte vast zijn en de kunststof dus gegarandeerd  50 jaar onder normale omstandigheden!

Het is nu eenmaal zo dat de ene variant meer onderhoud vereist dan de ander en dat ze niet allemaal de zelfde voordelen meebrengen. Maak dus een wel overwogen beslissing.

Contact

Bent u benieuwd wat De Noorder glas voor u kan betekenen op het gebied van kunststof kozijnen Zuid-Holland? Neem dan een bezoekje aan de website of bel gerust even!

Comments are closed.