Laadpaal keuzestress? Geen paniek

Laadpalen worden steeds belangrijker. Een laadpaal is simpelweg gewoon nodig wanneer je niet steeds langs zo een koude en kille snelweg wilt staan. Daarom kiezen zoveel mensen voor een eigen laadpaal. De keuze is echter niet zo simpel en bij het kiezen van een laadpaal komen een boel dingen kijken. Daarom help ik je in deze blog bij het uitkiezen van de allerbeste laadpaal die precies past bij zowel de auto als de functionaliteiten die jij zoekt bij een laadpaal. Waarom moet je nu precies op letten?

Past de laadpaal bij je auto?

Natuurlijk past in principe elke auto op een laadpaal. Wanneer je een dure elektrische auto koopt is het echter wel handig om ook een mooie laadpaal te kopen die alle functionaliteiten ondersteund die jij nodig acht. Heb je bijvoorbeeld een auto die snelladen ondersteund? Koop dan ook een laadpaal die dit ondersteund. Let op: voor veel snellaadpunten is krachtstroom vereist. Hou hier dan ook rekening mee.

Dom of slim?

Een elektrische auto rijden is natuurlijk altijd een verstandige keuze. Er is echter nog wel een verschil tussen hoe slim het rijden van een elektrische auto is. Een laadpaal kan namelijk dom of slim zijn. Een slimme laadpaal heeft als grote pluspunt dat deze je inzicht geeft in hoe en wat je laadpaal kost en hoeveel deze kost op welke punten.

Succes met de laadpalen

Succes met het kopen van je paal. New Motion laadpaal heeft een aantal goede slimme laadpalen, zowel dubbel als enkel.

Comments are closed.