Landscaping

De laatste tijd is er een hype ontstaat op het gebied van hamsterscaping. Bij dit begrip is het de bedoeling dat je een leefomgeving creërt waar je hamster zich helemaal thuis voelt en zijn natuurlijke gedrag zo veel mogelijk kan uitoefenen. Hamsterscaping wordt de laatste jaren steeds populairder omdat steeds meer mensen zich ervan bewust worden dat huisdieren niet in te kleine kooien horen te zitten waar zij zich de hele dag vervelen. Maar niet alleen hamsterscaping is een hype aan het worden. Landscaping is ondertussen namelijk geen  hype meer maar een begrip. Maar wat is landscaping nu precies? Daar ga ik in dit artikel verder op in.

Wat is landscaping?

Eigenlijk is landscaping een andere benaming voor het verfraaien van de buitenomgeving. Oftewel het mooi maken van de tuin zowel zakelijk als privé. Maar toch gaat landscaping een stap verder dan het opknappen van de tuin doormiddel van het planten van een paar plantjes. Bij scaping wordt er echt gekeken dat de tuin een meerwaarde heeft voor uw tuin of bedrijf. Het buitenterrein geeft namelijk altijd een eerste indruk en een eerste indruk moet gewoon goed zijn. Je kunt onderscheid maken tussen hardscape en softscape. Onder hardscape valt vooral de patio en onder softscape de planten. Het is belangrijk om de juiste combinatie te vinden tussen deze beide variaties. Dat geeft namelijk het mooiste resultaat. Wil je nog een stapje verder met landscaping?

Duurzaam

Sommige bedrijven willen graag een duurzaam landscape-ontwerp. Dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons. Zo’n duurzaam ontwerp kan gewenst zijn om bijvoorbeeld water te besparen of omdat je als bedrijf zijnde duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. Het maakt eigenlijk niet uit wat jullie reden precies is. De klant is koning bij ons en wij doen er alles aan om met onze landscaping jullie een perfecte tuin te geven.

Comments are closed.