Lekker uit eten, Zuid Hollands’ restaurant

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt uit eten? Zuid Holland biedt enorm veel mogelijkheden voor een tentje waar je kunt eten. Heb jij er wel eens over gedacht om in Delft te gaan dineren? Delft is namelijk een prachtig, gezellige en knusse stad. Bovendien heeft het een rijke historie, wat je aan alles in de binnenstad kunt merken. Delft is een oude stad, waar altijd wel wat te beleven valt. Deze oude, bruisende studenten stad kent dan ook een rijke geschiedenis. Het Delfts Blauw kent iedereen en de historie van de Oranjes heeft zich hier afgespeeld. De verhalen van het oude Delft zijn terug te zien in het prachtige stadsbeeld met vele karakteristieke panden.

 

Belgisch Biercafé Belvédère

Een van de meest karakteristieke plekken in het oude Delft is de Beestenmarkt. Hier op een prachtig plein, overdekt met gigantische bomen, is elke dag wel wat te beleven. Overdag dartelen er wat toeristen over het plein heen en in de avonduren en het weekend gaan de studenten los in de gezellige kroegjes. Op dit sfeervolle plein is het dus altijd gezellig. Vooral voor wie ’s avonds gaat uit eten! Zuid Holland heeft met Delft toch wel een unieke locatie in zijn centrum liggen.

 

Kaart

Belgisch Biercafé Belvédère serveert uiteenlopende gerechten. Er wordt rekening gehouden met vlees, vis en vegetarische wensen. Als voorgerecht is de keuze groots uit een soep, salade, brood met lekkers of een ander soort voorgerecht. Denk bijvoorbeeld aan een pannetje gamba’s met knoflook en chili. Of aan vier mini groente kroketjes met rucola en een frisse saus. Voor wie houdt van geitenkaas, kan je kiezen voor een salade van warme geitenkaas met walnoten, spekjes en Luikse stroop. Krijg jij hier ook al trek van?

 

Uit eten Zuid Holland

Wie dus op zoek is naar een leuk restaurant voor uit eten, Zuid Holland biedt met Delft een goede optie bij Belgisch Biercafé Belvédère. Of je nu gaat dineren met familie en kinderen, vrienden of collega’s: bij Belgisch Biercafé Belvédère houden ze met al jouw wensen rekening.

Comments are closed.