Marcus Taxi brengt u veilig met jouw eigen bestemming

Marcus Taxi brengt u veilig met jouw eigen bestemming
Marcus Taxi is een Nederlands taxibedrijf dat zowel particulieren als zakenmensen en ambtenaren naar vanwege het even welke gewenste bestemming vervoert. Gaat u naar de luchthaven, het station of een relevant evenement? Dan bent u bij Marcus Taxi aan het goede adres.
Marcus Taxi staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot jouw eigen beschikking, alsmede met feestdagen vanzelfsprekend. Het werkgebied van het vervoersbedrijf strekt zich uit van Amsterdam, Schiphol taxi en Hoofddorp via Noord-Holland tot heel Nederland en het buitenland zoals Duitsland, Belgiƫ en Frankrijk. De uitstekende persoonlijke service, de discretie, punctualiteit en professionaliteit en bovendien de goed verzorgde en betrouwbare wagens van Marcus Taxi zullen jouw eigen taxirit onvergetelijk maken.
De hoog opgeleide taxichauffeurs van Marcus Taxi vervoeren u aan de nieuwste Mercedes-Benz E-klasse, die geschikt is daarvoor maximum vier passagiers, of aan een comfortabele Mercedes-Benz Vito-bus, die geschikt is daarvoor maximum acht passagiers.
Marcus contacteren kan via het telefoonnummer +31(0)20-6595565 of via het e-mailadres info@marcus. nl. Bij Marcus Taxi is er geen verrassing dichtbij de prijs van een taxirit. De ritprijs wordt bij aanvang automatisch vastgesteld. U kunt betalen betreffende contant geld, PIN of creditcard. American Express, MasterCard en Visa bestaat alsmede mogelijk. Indien u of jouw eigen organisatie regelmatig gebruikmaakt van Marcus Taxi, dan bestaat de mogelijkheid vanwege achteraf per factuur te betalen. U hoeft dan bij aankomst met de eindbestemming alleen de bon van de chauffeur te ondertekenen en u ontvangt dan maandelijks een factuur.
Vervoer nodig? Vertrouw met Marcus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *