Mediation bij scheiding kosten

Scheiden is een ervaring die je liever niet had opgedaan. Het scheiden zelf is meestal al een lastig proces maar ook de bijkomende problemen kunnen belastend zijn. Je zult bijvoorbeeld moeten wennen aan het feit dat je geen partner meer hebt en alleen verder gaat. 2Divorce kan je helpen een nieuw begin te maken na de scheiding. De mediators van 2Divorce zijn allemaal betrokken en vakkundig en hebben de levenservaring die nodig is om jullie goed te kunnen begeleiden.

De spullen verdelen is moeilijker dan gedacht. Jij wilt de leuke tafel houden waar je zo gehecht aan bent, maar je toekomstige ex-partner wilt deze tafel jammer genoeg ook. Door zulke kleine dingen kan al de grootste onenigheid ontstaan. Terwijl jullie eigenlijk hadden voorgenomen zonder conflicten en ruzie uit elkaar te gaan. Mediation van 2Divorce biedt mediators aan die jullie hier ook bij kunnen helpen.

In vrede uit elkaar gaan

Natuurlijk had jij vast een heel ander beeld van het huwelijk toen jullie elkaar het ja-woord gaven. Je ging uit van “tot de dood ons scheidt” en je had er niet eens rekening mee gehouden dat het ook anders kan lopen. En toch sta je nu op een kruispunt en gaan jullie verder op gescheiden wegen. Het is belangrijk om toch een vorm van wederzijds begrip en respect te behouden. Wat kost een scheiding is een veel gestelde vraag.

Mediation bij scheiding 2Divorce: vragen voor hulp

Bij een echtscheiding komen er veel emotionele en praktische regelzaken op je af. Praat hierover met mensen die je vertrouwt. Een luisterend oor kan je helpen de situatie aan te kunnen en overzicht te krijgen over de situatie. Een mediator van 2Divorce kan jou dit ook bieden. Zij helpen niet alleen te zoeken naar oplossingen voor de zakelijke kant, maar ook oplossingen voor jou en je toekomstige ex-partner persoonlijk. Daarnaast blijven ze langdurig en zorgvuldig bij je betrokken wanneer de scheiding achter de rug is. Door middel van een nazorgtraject bieden zij jou handvaten om het leven weer op de pakken en de nabije toekomst weer rooskleurig in te zien. Voor meer informatie, zie www.2divorce.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *