NLP boek op de markt voor persoonlijk geluk

Robin Stevens brengt NLP boek op de markt voor persoonlijk geluk

 

Studie: nadenken over geluk maakt ongelukkig

Een studie van Juni Gruber, hoogleraar psychologie aan Yale University, bewijst dat nadenken over hoe we gelukkig kunnen worden eigenlijk angst veroorzaakt. “Veel mensen denken dat geluk iets is dat ze overkomt. In werkelijkheid is geluk een state of mind die ons geboorterecht is. Door je bewust te worden van denkpatronen, met behulp van NLP en meditatie, kun je leren om dit geboorterecht te herontdekken”, vertelt NLP-trainer Robin Stevens. Stevens bracht eind vorig jaar het boek De kracht van NLP in persoonlijke ontwikkeling op de markt. Nu, enkele maanden later, zijn er meer dan tweeduizend exemplaren verkocht en behaalde het boek een top 19-notering op managementboek.nl. Het is het eerste NLP-boek in jaren dat richting de derde druk gaat. Aankomende woensdag 23 juni mei 2018 werd de eerste hardcopy van dit boek gepresenteerd tijdens een training in Amersfoort.

80 procent van de Nederlandse jongeren ervaart psychische klachten
Een recente Nederlandse studie laat zien dat meer dan drie kwart van de jongeren psychische klachten ervaart. Ondernemer Robin Stevens hoorde zelf bij de groep van 80 procent van de jongeren met klachten. Zo kwam hij in contact met een NLP-training, die zijn leven compleet transformeerde. Hij vertelt hierover: “Ik herinner mij nog goed hoe het voelde, toen ik na het leren van de eerste NLP-technieken besefte dat ik me veel te druk maakte en zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik mij voel en hoe ik mijn leven inricht.” In de afgelopen tien jaar deed Stevens onderzoek naar de beste methodes om je als mens te ontwikkelen. Na zijn eerste NLP-opleidingen volgde hij trainingen bij Richard Bandler, de grondlegger van NLP, in Amerika en retraites bij Indiase goeroes. Bandler certificeerde Stevens persoonlijk als Internationaal NLP-trainer. Deze internationale aanpak en manier van trainen zien veel mensen als de meest gerespecteerde vorm van NLP die wereldwijd onderwezen wordt. In de afgelopen jaren heeft hij honderden mensen getraind in persoonlijke-ontwikkelingstrainingen.

Robin Stevens: NLP-trainer die eind vorig jaar het boek De kracht van NLP in persoonlijke ontwikkeling uitbracht, dat deze maand als hardcopy verschijnt. Zie voor meer informatie https://www.robin-stevens.nl/.

Comments are closed.