NSF Certificaat – Uw machines goed gesmeerd

Goed gesmeerde machines zijn essentieel in uw productie. Echter zijn er enkele verplichtingen op het gebied van gebruik van smeermiddelen. Zo is het een vereiste dat deze beschikken over het NSF certificaat. Dit geldt voornamelijk in de voedingsmiddelenindustrie. Dit omdat in het geval van een falend systeem er geen onnodige risico’s op mogen treden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van smeermiddelen met het NSF certificaat? Dan bent u bij Bardahl aan het juiste adres beland! Zij hebben alles in huis om u hiermee van dienst te zijn. Zo produceren zij hun eigen smeermiddelen welke hierover beschikken.

NSF Certificaat voor smeermiddelen

Het vinden van het juiste smeermiddel voor uw systeem kan de eerste keer lastig zijn. Zo zijn er specifieke eigenschappen waaraan deze moet voldoen. Daarnaast wordt er ook streng op gecontroleerd, dat juist in de voedingsmiddelenindustrie. Om die reden is het belangrijk uzelf hier goed op in te lezen of te laten adviseren. U kunt gemakkelijk telefonisch contact opnemen om advies hierin te krijgen.

Door de bijzondere werking van de smeermiddelen zijn ze zeker het NSF certificaat waardig. Het in 1939 opgerichte bedrijf heeft al bijna 80 jaar ervaring op dit gebied. Door de kennis en ervaring van deze lange periode hebben zij uitstekende producten op de markt weten te zetten.

Hoe werkt NSF gecertificeerd smeermiddel?

Als eerder aangegeven in dit artikel hebben de smeermiddelen een bijzondere werking. Dit hebben ze weten te realiseren dankzij een jaren aan ervaring en kennis van de producten. Om die reden hebben ze ook een eigen productielijn op kunnen zetten voor deze producten. Op die manier is kwaliteit velen malen beter te waarborgen.

De smeermiddelen beschikken over de Polar Attraction Formula. Dit houdt in dat het smeermiddel een zogenoemd smeerfilm creëert op de onderdelen. De formule zorgt namelijk voor speciale bestanddelen welke een magnetische werking uitoefenen wat dit mogelijk maakt!

Contact

Wilt u meer weten over het NSF certificaat en de soorten smeermiddelen? Neemt u dan een kijkje op de website of belt u gerust even, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.