Onderdelen kleine beurt Den Haag

Een grote onderhoudsbeurt aan jouw auto is niet altijd nodig. Sterker nog: wie vaker een kleine beurt uit laat voeren, heeft een grote beurt niet eens nodig. Bovendien ben je met een kleine beurt er wel een stuk zekerder van dat jouw auto het langer goed blijft doen. De monteurs controleren namelijk alle gevoelige punten van de auto, wat maakt dat zij mankementen en slijtages eerder ontdekt worden. Voor een kleine beurt kan je bij veel garages terecht, zo kan je ook een garage Den Haag zoeken voor een kleine beurt. Voor een kleine beurt Den Haag ben je dan goed uit. Wat de kleine beurt allemaal in houdt, lees je hieronder.

 

Kleine beurt Den Haag

Voor een kleine beurt Den Haag bestaat er een volledige checklist waarop de auto wordt gecontroleerd. Dit zijn dertig punten waar de auto op wordt nagelopen. De thema’s van deze inspectie zijn in- en om de auto, onder de motorkap, onder de auto en het onderhoud. De onderdelen die hier onder andere bij worden nagelopen zijn de controle van de verlichting, claxon en gordels. Door simpel te controleren of alles naar behoren werkt, kan dit punt al afgevinkt worden. Andere onderdelen zijn de spiegels, ruitenwissers, deurscharnieren, bumpers en ruiten. Er wordt niet alleen gekeken of deze nog aanwezig zijn, maar ook of er schade op zit en zo nodig of dit nadelig is voor het functioneren van de auto. Onder de motorkap worden alle vloeistoffen gecheckt en gekeken of alle aansluitingen nog naar behoren werken. Tot slot wordt uiteraard nog de bandenspanning en de staat van de banden en het profiel gecheckt.

 

JAMES autoservice Nieuwenhuijsen

Ben jij op zoek naar een garage voor een kleine beurt Den Haag? Dan biedt JAMES autoservice Nieuwenhuijsen de uitkomst. Bij hen kan je namelijk altijd terecht voor een kleine beurt! Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Comments are closed.