Onderwijs Accountant – Accountancy gericht op scholen en onderwijsinstellingen!

Als school of onderwijsinstelling kent u een hoop verantwoordelijkheden. Vooral op financieel vlak is er een hoop om rekening mee te houden. Dankzij alle subsidies en vergoedingen die u ontvangt is er veel te verantwoorden. Daarom is het belangrijk dat alles zo secuur mogelijk bijgehouden wordt. Fouten hierin zijn immers niet te permitteren en kosten anders nog meer tijd. Door een onderwijs accountant hiervoor in te schakelen bent u er zeker van dat alles goed op orde is.

Bent u gebaat bij een onderwijs accountant en benieuwd naar wat voor u de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij Astrium Accountants aan het juiste adres. Zij hebben alles in huis om uw accountancy zaken goed op orde te houden. Zodat u zich wanneer nodig direct verantwoorden kunt!

Onderwijs Accountant

De werkzaamheden van een accountant gespecialiseerd richting het onderwijs zijn erg divers. Er komt immers veel bij te kijken en niks mag over het hoofd gezien worden. Denk aan het controleren van bekostigingsgegevens, verantwoordingen van projectsubsidies en uiteraard de jaarrekening opstellen en controleren indien gewenst. Dankzij jaren aan ervaring binnen diverse onderwijsorganisaties is de kennis in huis om ook uw situatie aan te pakken.

Bij hen wordt dat extra stapje gezet dat normaal gesproken onbewust gemist wordt. Alles om uw organisatie vooruit te helpen middels de onderwijs accountant. Hier hoort uiteraard het effectief inspelen op de vraagstukken bij. Dit gebeurt door het brede dienstenpakket tactisch in te zetten.

Accountancy

Als onderwijs accountant is er veel verantwoordelijkheid en veel om rekening mee te houden. Zorgen dat alles punctueel en op orde is wat accountancy binnen een school betreft is dan ook enorm belangrijk. Daarom horen ook controleopdrachten tot het repertoire van diensten.  Denk aan administratieve controle op leerling administratie, treasury, personeelskosten en beheer van gebouwen.

Contact en informatie

Bent u als onderwijsinstelling gebaat bij een onderwijs accountant die daarin gespecialiseerd is? Laat u dan informeren op de website of bel gerust even voor de mogelijkheden en al uw vragen!

Comments are closed.