Op jacht naar de vaatwasser Horeca

Horeca ondernemers hebben het de laatste jaren niet altijd even makkelijk gehad. De zomers laten de laatste jaren wat te wensen over en dit is duidelijk te merken in de omzet. Maar tegelijkertijd wordt er wel verwacht dat je vegetarische opties aanbied, de hygiëne voldoet aan de hoogste eisen en je 7 dagen in de week geopend bent. Gelukkig kunnen wij je helpen op het gebied van hygiëne in de vorm van een nieuwe vaatwasser Horeca. En dit hoeft gelukkig niet de hoofdprijs te kosten want wij hebben vaatwasser in alle soorten, maten en prijscategorieën.

Vragen stellen mag

Onze medewerkers zijn gedreven, gemotiveerd en klantvriendelijkheid staat heel hoog in het vaandel bij ons. Wij zeggen daarom al bij binnenkomst dat geen enkele vraag een domme vraag is. Samen met u gaan wij kijken naar verschillende vaatwasser Horeca. Iedere vaatwasser heeft natuurlijk zijn eigen specificaties maar in grote lijnen zijn de vaatwassers wel hetzelfde. Wat wij altijd aanraden is om goed te kijken naar welke functies je echt wenst en perse noodzakelijk zijn. Want een vaatwasser horeca met heel veel functies waarvan je de helft niet gebruikt maakt de vaatwasser alleen maar onnodig duurder.

Zeepdoseerpomp?

Tegenwoordig leveren wij bij al onze vaatwasser Horeca een zeepdoseerpomp. Dit komt omdat wij merken dat bijna al onze klanten toch kiest voor deze aanvullende optie. Een zeepdoseerpomp is namelijk ontzettend handig. Het zorgt ervoor dat automatisch de juiste hoeveelheid afwasmiddel bij de wasbeurt wordt toegevoegd. Hierdoor verspil je niet onnodig veel afwasmiddel maar wordt de vaat wel perfect schoongemaakt. Een zeepdoseerpomp is niet enorm duur maar zorgt wel voor veel extra gemak. Eventueel zijn er bij ons natuurlijk nog meer aanvullende opties te kiezen. Heb je hier interesse in? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen we iets voor je betekenen!

Comments are closed.