Op zoek naar een horeca vaatwasser?

Het is natuurlijk geen verrassing wanneer ik zeg dat een horecagelegenheid alle afwas niet schoon kan krijgen met een gewone huis-tuin-en keuken vaatwasser. Daarom zijn er voor horecagelegenheden een speciale horeca vaatwasser te koop. Maar door de jaren heen is het aanbod steeds groter geworden. Om toch een goede koop te doen is het daarom belangrijk om vooraf informatie te verzamelen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld dit artikel te lezen maar je kunt ook naar een winkel gaan om je daar te laten informeren. In dit artikel geef ik je alvast wat handige tips voor de aankoop van een horeca vaatwasser.

 

De belangrijkste punten

Het allerbelangrijkste om na te gaan als je opzoek gaat naar een horeca vaatwasser is wat voor soort vaat er gewassen moet worden. Is dit bijvoorbeeld alleen servies of glazen, of gaat er van alles doorheen? Er is namelijk verschil in vaatwasser met betrekking tot de soort vaat. Daarnaast is het ook heel erg belangrijk om na te gaan hoeveel vaat er op een dag doorheen gaat. Als dit aantal erg hoog is dan is het belangrijk om een horeca vaatwasser te kiezen die snel een wasbeurt draait zodat je er niet op hoeft te wachten.

 

Welke aansluiting?

Wat erg belangrijk is om te weten is welke stroomaansluiting je op dit moment hebt en of dit voldoende is voor de horeca vaatwasser van je wensen. Een normaal stopcontact heeft namelijk 230 volt maar wij adviseren altijd om te gaan voor een krachtstroomaansluiting. Deze aansluiting heeft namelijk 400 volt en dat heeft alleen maar voordelen. Doordat de aansluiting krachtiger is wordt de tijdsduur van het afwassen verkort. Het duurt dus korter om een was te draaien. Daarnaast zit er geen prijsverschil in de aanschafwaarde.  Dus als je de mogelijkheid hebt voor een krachtstroomaansluiting zal ik altijd aanraden om daarvoor te kiezen.

Comments are closed.