Personal training – samen uw doelen bereiken!

Het behalen van gestelde doelen, vooral die op gebied van gezondheid, zijn vaak een enorme uitdaging. Vaak ontbreekt het aan motivatie, inzet of noodzaak om bijvoorbeeld te gaan sporten. Hier is tegenwoordig een oplossing voor, namelijk: personal training! Hiermee sport u niet alleen en wordt u continu gemotiveerd om te gaan sporten en zich in te spannen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van personal training en wat dit voor u betekenen kan? Dan bent u bij Women Sports Only te Schoonhoven aan het juiste adres! Zij weten alles af van het motiveren van mensen en hoe zij op de juiste manier inspanning kunnen leveren.

Wat is personal training?

Het is een manier bedoelt om u persoonlijk te motiveren en ondersteunen bij het behalen van gestelde doelen. Deze doelen worden compleet aan u persoonlijk afgesteld zodat deze haalbaar zijn met de juiste inspanning. Dit verlaagd de drempel zorgt ervoor dat u gemotiveerder kunt gaan sporten. Daarbij worden deze doelen ook geëvalueerd zodat er continu bijgesteld kan worden.

Uiteindelijk is personal training meer dan enkel en alleen sporten. U bepaalt uiteindelijk met de personal trainer wat jouw doelen zijn en wat je ermee bereiken wilt. Dit wordt in stappen opgedeeld om de haalbaarheid te vergroten.

Intake en aanpak

U bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvende intake waarin jullie samen alles kunnen bespreken. Denk hierbij aan uw doelen en motivatie. Ook worden er diverse tests gedaan om de doelstellingen beter vorm te geven en haalbaar te maken. Denk hierbij aan een conditie, motoriek, lenigheid en bewegingsanalyse test.

Op basis van deze data wordt er voor u een op maat gemaakt programma opgesteld om de doelen te behalen. Hierin spelen diversiteit, de juiste intensiviteit en uitvoering een grote rol. Uiteindelijk zult u na verloop van tijd zien dat dit zijn vruchten af gaat werpen. Meld u dus snel aan voor de personal training!

Contacteren

Wilt u eerst meer weten over personal training, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een afspraak inplannen? Bezoekt u dan gerust eens de website of schroom niet om contact op te nemen, zij staan u graag te woord!

Comments are closed.